Vaihto- ja palautusoikeus


Tuotteillamme on ilmainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. (Ei koske ale-hintaisia tuotteita.)

Pidäthän sovittamasi tuotteet siisteinä ja tuotelaput paikallaan, kunnes olet tehnyt päätöksen, palautatko tuotteet vai päätätkö pitää itselläsi.

Vaihtaminen

Voit vaihtaa tuotteen kokoa helposti täyttämällä palautuslomakkeeseen tiedon siitä, mihin kokoon haluat vaihtaa. Mikäli haluamaasi kokoa ei löydy varastosta, teemme tuotteesta automaattisesti rahapalautuksen.

Mikäli haluaisit palauttamasi tuotteen tilalle toisen tuotteen, tee siitä uusi tilaus nettikaupassa ja palauta ensimmäinen tuote normaalisti palautusohjeiden mukaan.

Palautus

1.) Palauttaessasi tuotteita, ota aina yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse. Puh: 0503522646, saat puhelimessa palautusohjeet sekä ilmaisen palautuskoodin.

2.)Toimita paketti postiin, palautusosoite: ZANNA FASHION OY, Satamakatu 10-12. 74100 Iisalmi. 

Ongelmatilanteet

Pyrimme aina toimittamaan tilaukset virheettömässä kunnossa, mutta mikäli lähetyksessä on sattunut jokin virhe, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin korjataan tilanne samantien!

Mikäli tuotteessa ilmenee käytössä jokin selkeä vika, laita meille viestiä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@zanna.fi tai numeroon: 0503522646

Rahojen palautus

Mikäli maksutapanasi oli verkkopankki tai luottokortti, palautamme rahat tilauksestasi palautuslomakkeessa ilmoittamallesi tilille. Suoritus näkyy tilillä 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun palautuksesi on käsitelty.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalvelumme. Autamme sinua mielellämme kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä! Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo: 10-17.

ZANNA FASHION OY

Satamakatu 10-12

74100 Iisalmi

asiakaspalvelu@zanna.fi

p. 0503522646