ASTU ZANNAN MAAILMAAN!

Vaaleanpunaisia unelmia vaatteiden ja kenkien muodossa. Verkkokauppamme sijaitsee Pohjois-Savossa. Olemme Pohjoismaiden ainoa Irregular Choice -kenkien jälleenmyyjä Suomessa.

Voiko elämässä olla koskaan liikaa säihkettä? Vaatteet ovat yksi itseilmaisun muoto ja nautin rohkeudesta, leikkimielisyydestä ja naisellisuudesta. Ne hehkuvat kaikista kengistä, laukuista ja vaatteista jotka ovat tarjolla verkkokaupassani.

Etsin jatkuvasti uusia merkkejä ja tyylejä maailmalta. Ostan vain pieniä ja yksilöllisiä eriä. Joskus saatan hankkia jotain tuotetta vain yhden kappaleen, koska tiedän jonkun asiakkaani varmasti innostuvan siitä. Myyn nimittäin unelmia, en pelkkiä kenkiä ja vaatteita.

Minulle paras tunne on se, kun asiakkaani kertoo arkensa muuttuneen juhlaksi vaatteen tai laukun ansiosta. Iloitsen kun näen hymyn asiakkaani kasvoilla hänen astuessaan ulos aidosti oman itsensä näköisenä.

Olen erityisesti halunnut ottaa mallistooni laadukkaita suomalaisten pientoimijoiden vaatteita. Otathan minuun yhteyttä jos valmistat itse jotain sellaista joka istuu Zannan maailmaan!

Kun näet sivuillani jotain joka ilmentää juuri sinua, toimi. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai ihailemasi tuote on loppuunmyyty, otathan yhteyttä. Takaan, että löydämme sopivan ratkaisun.

Terveisin

Sanna Jääskeläinen, intohimoinen kenkä-, ja laukkufriikki joka haluaa tehdä kaikkien arjesta juhlaa, säihkettä ja iloa.

PS. Järjestän myös säihkyviä yksityisiä ostohetkiä yritys- ja kaveriporukoille. Soita 040-5496385/Sanna